Tag Barozzi/veiga

Barozzi/Veiga: Brunico Music School in Alto Adige

25-07-2018

Barozzi/Veiga: Brunico Music School in Alto Adige

The courtyard and the garden are the keys to the project for expansion of Brunico Music School by Barozzi/Veiga, winners of a contest held in 2012. Restoration of the school’s historic location, Casa Ragen, offers Barozzi/Veiga an opportunity to reflect on the villa type construction in Brunico.

Barozzi/Veiga expansion of Grisons Art Museum in Chur

07-12-2016

Barozzi/Veiga expansion of Grisons Art Museum in Chur

Barozzi Veiga of Barcelona has built an expansion for Grisons Art Museum in Chur, Switzerland. With its complete formal autonomy, Barozzi Veiga’s expansion abounds in references to Villa Planta, the historic seat of the Museum, originally built as a private home in the nineteenth century.

Estudio Barozzi Viega designs the new Szczecin Philharmonic Hall

11-03-2015

Estudio Barozzi Viega designs the new Szczecin Philharmonic Hall

The new Szczecin Philharmonic Hall designed by Barozzi Viega studio of Barcelona stands on the site of the old Konzerthaus. Szczecin Philharmonic Hall is a building with a bold identity that has already become a landmark in the city.

Barozzi-Veiga: home of Ribera del Duero

10-11-2011

Barozzi-Veiga: home of Ribera del Duero

Founded in 2004, the Italian/Spanish practice of Barozzi-Veiga, which recently completed Aguilas auditorium in Spain, converted and expanded a former medieval hospital which is now a winery and centre for the promotion of the locale red wine, “Ribera del Duero”. The architects' successful choice of materials and compositional sensibility won the project the Barbara Cappochin Prize for Architecture.

Barozzi Veiga: auditorium in Aguilas

04-10-2011

Barozzi Veiga: auditorium in Aguilas

Set in the harbour of Aguilas, the new auditorium and conference centre by Studio Barozzi Veiga takes on its particular character, initially appearing to fit perfectly into its setting. An exemplary work demonstrating the architects' ability to combine the starring role of the landmark with familiarity with the landscape in their formal solution.

Il nostro sito web utilizza i cookie per assicurarti la migliore esperienza di navigazione.
Se desideri maggiori informazioni sui cookie e su come controllarne l’abilitazione con le impostazioni del browser accedi alla nostra
Cookie Policy

×
×

Stay in touch with the protagonists of architecture, Subscribe to the Floornature Newsletter