Tag Visitor Center

Musée des Confluences in steel, glass and concrete by Coop Himmelb(l)au

10-01-2020

Musée des Confluences in steel, glass and concrete by Coop Himmelb(l)au

In Lyon, the Musée des Confluences is a complex deconstructivist building with interesting innovative structural and bio-climatic features.

Hammershus Visitor Center in Bornholm, Denmark

05-12-2018

Hammershus Visitor Center in Bornholm, Denmark

Arkitema Architects and Professor Christoffer Harlang designed the Hammershus Visitor Center in Bornholm, Denmark.

Lombardini22 FUD DEGW Centrale dell'Acqua di Milano Water Station

16-07-2018

Lombardini22 FUD DEGW Centrale dell'Acqua di Milano Water Station

July 4 2018 saw the inauguration of the new Centrale dell'Acqua Milano, the historic water station in Via Cenisio 39, now a space dedicated entirely to the public water supply and how it can be protected and represented. The integrated project was implemented by Lombardini22 brands FUD and DEGW.

Studio Farris Architects: New spaces for Antwerp zoo

15-06-2018

Studio Farris Architects: New spaces for Antwerp zoo

Farris Architects designed the new spaces for Antwerp zoo, one of the world’s oldest zoological gardens. The project, completed in June 2017, included a new restaurant, an aviary and new areas for the apes and bisons.

Snøhetta Solobservatoriet Planetarium and Visitor Centre, Norway

10-05-2018

Snøhetta Solobservatoriet Planetarium and Visitor Centre, Norway

Snøhetta’s Solobservatoriet Planetarium and Visitor Centre will be Norway’s biggest astronomic facility, located in the town of Lunner, surrounded by the dense vegetation of Harestua forest 45 km north of Oslo.

Landscape Pavilion by Anne Carrier architecture

24-04-2018

Landscape Pavilion by Anne Carrier architecture

The architects from Canadian firm Anne Carrier architecture designed the new visitor centre for Seigneurie-des-Aulnaies, a registered Quebec cultural heritage site, basing the concept on the characteristic elements of the surrounding landscape to showcase the site's most interesting landscape and heritage features.

Continuation Studio for Vanke Future Town

13-02-2018

Continuation Studio for Vanke Future Town

The Chinese architects from Continuation Studio have designed the Sales Exhibition Centre for Vanke Future Town in Xuzhou, China.

Penghu Qingwan Cactus Park, Taiwan by CCL Architects & Planners

20-11-2017

Penghu Qingwan Cactus Park, Taiwan by CCL Architects & Planners

A project that has brought back a section of the Taiwanese coastline - a former military base with restricted access - to the centre of a landscape and architectural reclamation project.

  1. <<
  2. 1
  3. 2
  4. >>

Il nostro sito web utilizza i cookie per assicurarti la migliore esperienza di navigazione.
Se desideri maggiori informazioni sui cookie e su come controllarne l’abilitazione con le impostazioni del browser accedi alla nostra
Cookie Policy

×
×

Stay in touch with the protagonists of architecture, Subscribe to the Floornature Newsletter