15-06-2015

C.F. Møller Architects Villa R Denmark

C.F. Møller,

Julian Weyer,

Aarhus, Denmark,

Residences, Landscape, Sport & Wellness, Ville,

Villa R, a home designed by C.F. Møller Architects in Aarhus, Denmark, stands at the edge of the forest and establishes a deep connection with its natural surroundings.



C.F. Møller Architects Villa R Denmark

A home for fully enjoying living with nature, where the alternation of the seasons becomes an integral part of the home interior: these are some of the key concepts in Villa R, a home designed by C.F. Møller Architects in Aarhus, Denmark.

The architects designed the spaces specifically for the clients, with plenty of room for the children to play. To comply with the limits imposed by local building regulations, the home occupies only 20% of the lot, and has a basement level lit up directly by a big outdoor patio forming the base of the construction and containing the children’s rooms and play area.
A few steps lead to a furnished patio and then to the living room of the home, with its big windows establishing a direct relationship with its natural surroundings.

(Agnese Bifulco)

Architect: C.F. Møller Architects
Landscape: Kragh & Berglund
Location: Aarhus, Denmark
Images courtesy of C.F. Møller Architects, photographer Julian Weyer

www.cfmoller.com


Il nostro sito web utilizza i cookie per assicurarti la migliore esperienza di navigazione.
Se desideri maggiori informazioni sui cookie e su come controllarne l’abilitazione con le impostazioni del browser accedi alla nostra
Cookie Policy

×
×

Stay in touch with the protagonists of architecture, Subscribe to the Floornature Newsletter