22-06-2006

House M. Bottega + Ehrhardt Architekten. Stuttgart. 2004

Bottega + Ehrhardt Architekten,

Stuttgart,

Ville, Housing,

House M stands on a hill with a view of the city of Stuttgart.



House M. Bottega + Ehrhardt Architekten. Stuttgart. 2004 Bottega + Ehrhardt Architekten renovated and reorganised a very conventional house built in 1957 in the image of the traditional idea of the "home".
The German architects radically transformed the original home, dressing it in new clothes with square, modern, dynamic forms. Thus the old-fashioned gabled roof was replaced with a flat one, the cement box was replaced with one made of glass and steel, and more windows were opened up to offer views of the countryside and the city. The volumes of the home give up their usual form and are broken down, articulated, and offset in a compositional and plastic game which renews the relationship between the land and the built environment.

Il nostro sito web utilizza i cookie per assicurarti la migliore esperienza di navigazione.
Se desideri maggiori informazioni sui cookie e su come controllarne l’abilitazione con le impostazioni del browser accedi alla nostra
Cookie Policy

×
×

Stay in touch with the protagonists of architecture, Subscribe to the Floornature Newsletter